FI DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR DE MECANOGRAFIA II (velocitat) - TALLER OFIMÀTICA (Word-Excel) AL CEIP FALGUERES - CELRÀ

FI DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR DE MECANOGRAFIA II (velocitat) - TALLER OFIMÀTICA (Word-Excel) AL CEIP FALGUERES - CELRÀ

FI DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR DE MECANOGRAFIA II (velocitat) - TALLER OFIMÀTICA (Word-Excel) AL CEIP FALGUERES - CELRÀ

I amb l'escola Falgueres, donem per acabada les activitats extraescolars del curs 2017-2018.

I amb els grans de l'escola de sisè, alumnes amb qui ja vàrem treballar en el curs d'iniciació i que en el seu darrer any a l'escola, han fet un gran salt qualitatiu en els seus coneixements. Alguns dels alumnes teclejant a 300 pulsacions per minut, el que menys per sobre de 210 pulsacions per minut i també amb els coneixements de programes que els ajudaran a fer els seus treballs de manera més curosa i àgil.

Ha estat un plaer, amb les pujades i baixades que en tot camí que es fa, un es pot trobar, compartir aquest trajecte amb vosaltres. Alumnes que guardarem, tot l'equip docent, amb molta estima en els nostres records.

Us veiem créixer d'un any per altra, la vostra evolució com a persones, la vostra evolució com alumnes... segueixo pensant que el temps va massa ràpid.

Agrair de tot cor l'esforç que heu fet, recordeu que el "saber no ocupa lloc" i tot el que heu après, us ajudarà i molt en un futur no gaire llunyà. Segurament, d'ací a uns anys, direu allò que moltes vegades, els que ja tenim una edat hem dit: "quina sort haver fet aquest curs, perquè m'ha servit de molt!". Gràcies per tot!

A les famílies,un any més, donar-vos les gràcies, per la vostra confiança després de tants anys! És un veritable plaer comptar amb el vostre suport.

Un any més, a l'escola, a la Dúnia i la Susanna, moltíssimes gràcies per totes les facilitats que ens doneu, la vostra implicació i interès. És un veritable plaer i un luxe, tenir-vos al costat sempre que fa falta!

I a l'AMPA, molt especialment a l'Olga, persona implicada al 2000% en què tot vagi bé. Atenta, responsable, eficaç... la veritat és que al llarg del curs s'han de solucionar moltes coses, i sempre s'acaben fent. He de dir que després de tants anys, organitzant, quadrant, fent i desfent,... és tot un plaer, compartir aquests moments de rauxa, de temors, d'inquietuds i sobretot d'alegries que durant una activitat van sorgint. Moltíssimes gràcies per tota la vostra tasca i per ser la persona amb qui més contacte tinc, moltes gràcies Olga per la teva dedicació i ajuda.

Un any més endressat...semblava ahir que començàvem, i parlem del 2011!

Bon estiu a tothom!